The QOL Technical Support Thread - Part 2

The place to report problems, or give feedback about this message board or the entire Queenonline site.

Re: Windows Movie Maker Problem

Postby JLP » Sun Mar 14, 2010 11:32 pm

_Bijou_ wrote:Thought you were offering me advice. A quick response like that. :P



yep, post in the appropriate thread.

I reckon you should just download Flash Player again.
Come on You Tigers
User avatar
JLP
Admin from Hull
Admin from Hull
 
Posts: 23439
Joined: Sat Mar 29, 2003 10:29 am
Location: The Premiership 2009-10

Re: The QOL Technical Support Thread - Part 2

Postby _Bijou_ » Sun Mar 14, 2010 11:38 pm

:P

But if it was that, why is it working fine now? Well fingers crossed it will when I switch the machine off but for the time being it's working as normal.

Just seemed a bit of a conincidence that I would delete that program, whatever it was, and then the project is gone too.
Image
Image
User avatar
_Bijou_
Somebody To Love
Somebody To Love
 
Posts: 5328
Joined: Wed Sep 28, 2005 12:17 pm
Location: United Kingdom

Re: The QOL Technical Support Thread - Part 2

Postby Ace » Mon Mar 15, 2010 10:26 am

_Bijou_ wrote::P

But if it was that, why is it working fine now? Well fingers crossed it will when I switch the machine off but for the time being it's working as normal.

Just seemed a bit of a conincidence that I would delete that program, whatever it was, and then the project is gone too.


It does sound like you deleted Flashplayer. Wether your movieplayer needs Flash or not I don't know. You can download Flashplayer for free I think.
User avatar
Ace
Don't Stop Me Now
Don't Stop Me Now
 
Posts: 2563
Joined: Fri Apr 28, 2006 11:31 am
Location: I am the Ricky Gervais of Wii boxing

Re: The QOL Technical Support Thread - Part 2

Postby _Bijou_ » Tue Mar 16, 2010 5:42 pm

OK thanks. I think it was called 'flashmpeg' and it didn't look like anything important, lol, so I got rid of it but if that's all it was that's fine.
Image
Image
User avatar
_Bijou_
Somebody To Love
Somebody To Love
 
Posts: 5328
Joined: Wed Sep 28, 2005 12:17 pm
Location: United Kingdom

Re: The QOL Technical Support Thread - Part 2

Postby Stas » Sun Mar 21, 2010 9:53 am

Hey, does anybody know what's happening with the queenonline.com site? I'm getting the message from my Kaspersky antivirus for the second day.
Image
As well as Google report! Here - http://safebrowsing.clients.google.com/ ... nline.com/
>>> Buy Queen here <<<
I'm not a star-fucker. How can I be a star-fucker? I am a star! - Freddie Mercury
Image
User avatar
Stas
Spread Your Wings
Spread Your Wings
 
Posts: 41
Joined: Tue Aug 19, 2008 4:48 pm
Location: Odessa, Ukraine

Re: The QOL Technical Support Thread - Part 2

Postby WeeMann » Sun Mar 21, 2010 10:39 am

I had one of those. I've e-mailed Ian about it and he, in turn has got in touch with G. It looks like the main site has received some kind of virus and they are looking into it.

*edit*

See here for more details.
If Simon Mann did not exist, you would have to make him up The Times - Tues 17 Jun, 2008
User avatar
WeeMann
Moderator
Moderator
 
Posts: 10189
Joined: Fri May 14, 2004 11:42 pm
Location: One of The Usual Suspects.

Previous

Return to QUEENONLINE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron